top of page

Mathias Jørgensen klar til Loket


Indtil videre har Mathias Jørgensen og hans 250 2-takter været et perfekt match i årets DM-serie, og i weekenden venter så endnu en udfordring - nemlig Mathias' første EM-afdeling i 6 år. Det er EMX-2T-klassen i Loket der venter, med et spækket felt, og vi spurgte derfor lidt ind til ambitionerne!


Mathias Jørgensen: "En målsætning er svær. Jeg aner ikke hvor de andre ligger. Jeg ved dog at Fantic har rykket 2 spidser, og flere gange vinder af EMX250, Cornelius Tøndel over i 2T-klassen til weekenden. Jeg satser på podiet, og hvis det viser sig at være anderledes, må jeg revidere det lidt.


Jeg har aldrig kørt på Loket før, dog har jeg været og se race der engang i 2015 eller sådan noget. Jeg glæder mig til et internationalt løb og stemningen omkring det hele. Banen ligger vist lidt i højden, så tuneren kommer fra Holland, så vi kan få dysset ind og få cyklen til at køre optimalt efter højde og varme. Det er jo hårdbane, det har jeg slet ikke haft fokus på. Da mit og Filten Racings fokus 100% er på DM-titlen. Så vi må se hvad der sker. Men jeg skal gøre mit for at vise Dannebrog!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page