top of page

Mathias Jørgensen stiller ikke til start i 2021


Siden Mathias Jørgensen vendte hjem fra sit amerikanske eventyr sidste år, har der været stille omkring den tidligere danske mester. Nu har Mathias så selv meldt ud på sine sociale medier, at han ikke stiller til start i 2021, og at tiden nu i stedet skal bruges til at fokusere på andre ting.


Mathias Jørgensen: "Efter de mest fantastiske 3 i min MX/SX-karriere, er det med blandede følelser at jeg fortæller, at det her bliver året hvor jeg ikke stiller til start eller træner fuld tid til nogen serie. Jeg har besluttet at tage en pause fra racing. De sidste par år har det været ekstremt hårdt at være på toppen, så godt jeg kunne, med de midler jeg havde til rådighed. Jeg/vi har givet alt vi havde, for at opnå de ting vi har opnået de sidste tre år - med to mesterskaber og at være den første dansker på bommen til et AMA Supercross, samt at rejse frem og tilbage imellem Europa og USA. Jeg er taknemmelig for de mennesker jeg har haft bag mig hele tiden, igennem både op- og nedture. Jeg beholder min A-licens, og dukker måske op lige pludselig. Men for nu, overlader jeg scenen til andre, og så må tiden vise, om jeg vender tilbage en dag. Jeg stopper aldrig, jeg elsker stadig sporten, nu skal 2021 bare fyldes ud med nye udfordringer. Stort skud ud til min kæreste, der altid støtter mig, og til alle de sponsorer der har været bag mig hele min karriere - og især de sidste par år."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page