top of page

Matti skuffet, trods fine skalpe


Danske Matti Jørgensen knokler for at slå igennem i USA, og især på det seneste, har han virkelig vist talentet, ved at tage nogle fine sejre og skalpe. Ikke mindst til Loretta Lynn's, der blev afviklet her i den forgangne uge, hvor det blev til en 250B og 450B-heatsejr, over nogle af de største talenter på den anden side af dammen. Vi fik derfor lige en status på hvordan det gik for danskeren på den største udstillingshylde i USA, og så også en status på, om ikke Matti snart får chancen hos et større team. Det var dog en skuffet dansker der gjorde status, efter en uge med fin fart, men også lidt for mange fejl og tekniske defekter.


Matti Jørgensen: "Jeg er blevet 3'er samlet i 250B, efter at jeg gik 1-8-7, med et styrt i alle heat, så jeg er skuffet over at jeg ikke kunne holde den på hjulene i den klasse. Jeg føler at jeg viste god fart, men en samlet tredjeplads var ikke ikke resultatet jeg gerne ville have haft. I 450B første heat starter jeg som 10'er, og jeg kommer hurtigt op som 3'er og ligger lige bag 1'eren og 2'eren, men så knækkede alle mine eger efter 4 omgange ... Jeg prøvede at trille den igennem, men baghjulet låste op efter et par langsomt kørte omgange. I andet heat er jeg nummer 41til bommen, og jeg får en meget dårlig start - som nok 38'er - men jeg kommer lidt op og så falder jeg så på anden omgang og røg langt ned igen. Men jeg kæmpede mig op på en andenplads på sidste omgang, så det var faktisk et godt kørt heat, hvor jeg er godt tilfreds med min indsats. I sidste heat var jeg godt med i starten og kom op som nummer 1 i andet sving, fik et hul efter et par omgange, og holdt det og vandt det heat. Så regnskabet endte med en DNF-2-1 for en tiendeplads samlet. Nu er det tilbage til arbejdet, for at forbedre mig endnu mere. Jeg fortsætter med at gøre min egen ting, da jeg ikke har hørt fra nogle teams endnu. Tak til alle dem der støtter op om mig!"

Kommentare


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page