top of page

- Mentalt ovenpå igen

Malou Jakobsen havde en forfærdelig optakt til VM sidste år, men i år har heldigvis været noget bedre, og hun er nu klar til at tage hul på VM for kvinder, der starter i Spanien i weekenden. Og det danske stjernefrø glæder sig til at kunne være med på banen i Arroyomolinos, som hun synes er fed at køre på.


Malou Jakobsen: "Sæsonen er meget tæt på at blive skudt rigtig i gang nu. Jeg er spændt og mega klar.

Jeg er også lidt nervøs for sæsonstarten. Det er jo nu al min hårde træning skal stå sin prøve. Mit mindset er indstillet på at jeg skal huske at have det sjovt og nyde hvert et løb. Jeg føler mig rigtig godt tilpas. Jeg kan mærke at jeg er landet godt efter alle de uheldige oplevelser jeg havde i sidste sæson og jeg føler mig mentalt ovenpå igen. Jeg har altid godt kunne lide Madrid-banen. Det er en af mine favoritbaner jeg har kørt på, men grundet de uheldige omstændigheder i sidste sæson, så fik jeg desværre ikke muligheden for at prøve kræfter med den sidste år. Så nu skal det blive godt at starte sæsonen ud på en bane, jeg ved jeg kan lide. Jeg skal bare have en god start. Huske at nyde det, og så er jeg helt sikker på at resultaterne nok skal komme."


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page