top of page

Mike ser frem til Matterley Basin


Mike Lauritsen har måske ikke haft al heldet til de kørte afdelinger af A-DM, men farten har han uden tvivl haft. Derfor er det også spændende, når han er en af dem, der skal i aktion, når EMX250-klassen indledes på lørdag på Matterley Basin i England. Et sted Mike aldrig har kørt før, så vi fik et par ord fra ham om hvad han håber på, og hvad han glæder sig til - og så også lidt en status på, hvordan han kalender ser ud i år.


Mike Lauritsen: "Det jeg glæder mig mest til ved første EM-afdeling, er helt klar at se hvor jeg ligger henne i feltet, i forhold til de andre. Hvis jeg skal komme med en forsigtig målsætning, så vil jeg helt sikkert være tilfreds, hvis jeg kan få point med mig hjem. Jeg tror Matterley ligger godt til mig, selvom jeg aldrig har kørt der. Det burde være godt til mig med det hårde underlag, og med de gode spor der kommer på banen. Nu får vi se! Jeg skal ikke køre alle afdeling af EMX250-serien i år, men jeg tror vi ender på cirka fire afdelinger, og så skal jeg køre både ADAC MX Masters, og så selvfølgelig resten af A-DM! Så, der bliver nok at se til, men det er jo bare fedt!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page