top of page

Mikkel Haarup fokuserer på det positive


Femte afdeling af VM i Loket, gav igen point til Mikkel Haarup, der efterfølgende fokuserede på de positive ting han kunne tage med sig videre, ligesom han også så frem til søndagens VM-afdeling i Lommel.


Mikkel Haarup: "Jeg forbedrede min kvalifikation fra sidste uge, men min start var alligevel ret chokerende; Jeg tror jeg var 28'er på første omgang. Men jeg kørte så et udmærket heat; mine omgangstider var som de skulle være, og jeg kom op som 16'er til slut. Jeg forbedrede min start til andet heat, og jeg lå 12'er på første omgang, inden jeg pressede for hårdt og ramte en anden kører, der skar ind foran mig. Det var en dum fejl. Jeg samlede cyklen op igen, og jeg kæmpede derefter for at finde min rytme, men jeg lavede et par overhalinger til slut. Næste gang er det Lommel, og det bliver en god afdeling for mig."


Foto: Kawasaki

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page