top of page

Mikkel Haarup til WZ Racing?


Det har næsten ikke været til at holde ud, men dansen om Mikkel Haarup ser muligvis ud til endeligt at nærme sig en afslutning. Der har været stille omkring Mikkel, siden årets første GP, i Argentina, hvor danskeren viste sit enorme talent, men desværre også blev ramt af flere tekniske vanskeligheder. Nøjagtig som han døjede med sidste år. Siden har der været arbejdet hårdt i kulissen for at forbedre situationen for Mikkel, og den er nu måske kommet, i form af tyske WZ Racing? Der er i hvert fald tiltagende og hårdnakkede rygter der peger i den retning.


Den tyske KTM har allerede kørt i top 10 i år, så vi ved den er konkurrencedygtig. Samtidig kommer Mikkel i så fald tilbage i KTM-familien, hvor tanken om at der pludselig kunne sidde en fabriksmotor på Mikkels cykel, ligesom der gjorde på Andrea Adamos Gasgas sidste år, ikke er fjern. Og hvem ved hvor der så er plads til næste år? Det kunne godt være trinbrættet til et fabrikssæde hos KTM/Husqvarna/Gasgas!


Husk at det her endnu er fuldstændig uofficielt. Vi venter fortsat på en endelig og officiel udmelding fra Mikkel selv og crewet bag ham, der virkelig har holdt den tavse og professionelle linje. Ligeledes venter vi på nyt om hvorvidt han er til start i weekenden i Schweiz. Vi bekræfter noget, lige så snart vi kan.


Her på MX-Index kan vi slet ikke rumme hvor meget Mikkel har fortjent at komme ordentligt i gang med sin sæson, så både fingre og tæer er krydsede for at der kommer en endelig afklaring inden længe.


Comentarios


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page