top of page

- Min vilje skal nok få mig det sidste stykke


Catja Rasmussen startede året rigtig godt ud, og så ud til at skulle have en fin høst i de klasser hun havde udset sig, men et grimt uheld til B-DM i Hanherred, efterlod hende med en smadret hånd, og udsigten til måske aldrig at køre igen. Vi har lige taget en snak med hende om status på hånden, og hvad fremtiden byder på med motocross, for den tidligere mangedobbelte danske mester.


Catja Rasmussen: "Sæsonen i år skulle bare handle om at have det sjovt, og eftersom jeg er ved at være gammel, så kunne jeg både stille op i Dame og Youngboys 28+ DM. Den første halvdel af sæsonen gik rigtig godt! Jeg lå samlet 2’er i begge klasser og jeg formåede at have det sjovt, som jeg havde håbet! Vi blev så enige om, at jeg skulle prøve lidt B-MX1-løb når sommerferien var ovre, og jeg fik derfor en 350'er Gasgas, som jeg nåede at køre 3 timer på i sommerferien. Desværre endte min sæson til mit første løb efter sommerferien i B-MX1, hvor en anden kører fuldstændig fejlvurderer og flyver direkte ned i mig, og rent ud sagt knuser min venstre hånd. Alt som kunne brække i hånden brækkede, og håndleddet var også brækket. Et stykke af min langfinger var rykket af og hang ud af handsken. Jeg blev opereret om aftenen og igen 5 dage senere, og fik en melding om, at jeg nok skulle forvente 1 års genoptræning, og at det var 50/50 om min hånd nogensinde ville komme sig igen. Jeg kæmper nu hver dag, for at få en så normal hånd tilbage som muligt og dermed kunne køre cross igen. Jeg er nået langt - meget længere end min ergoterapeut havde turde håbe, og jeg ved at min vilje nok skal få mig det sidste stykke. I sæson 2023 vil jeg forhåbentlig være at finde på banen igen, men i hvilket omfang vides ikke, før jeg har kræfter nok i min hånd til at komme i gang igen. Jeg vil højst sandsynligt fortsætte hvor jeg slap, nemlig i Dame og Youngboys 28+-klassen. Jeg vil gerne give et kæmpe tak til min sponsorer, som hjælper mig på både gode og dårlige dage! JC design og print. Miljø Experten. Skaarup malerfirma. Easy MX. Fasthouse DK. Sbs Brakes. Kristians Auto Emj & sss A/S. Tec-co vvs. Crossfit North 579. Bo Rasmussen. Torben Nørgaard. Stald Buna. Og ikke mindst familie og kæreste."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page