top of page

- Mit første podie i A-klassen


At Stefan Bech knokler på og får mere og mere fart på er ikke svært at se, og en fin sæson, blev i søndags krydret med karrierens største skalp i A-klassen indtil videre. Til DM i Holstebro formåede Stefan nemlig at køre en samlet tredjeplads hjem i MX1, og det spurgte vi ham lige lidt ind til.


Stefan Bech: "Igen en god DM-afdeling for mig. Jeg har fået kørt en del på sand det sidste stykke tid, så jeg følte mig godt tilpas fra morgenen af. Jeg fik hurtigt sat en god tid i kvalen', så jeg kunne bruge lidt tid på at få kørt banen godt ind i kroppen inden heatene. Holstebro plejer altid at blive rigtig hullet og svær, men den var en del hurtigere end forventet. I heat 1 kom jeg af sted midt i feltet. Jeg fandt ret hurtigt et godt tempo og kunne begynde at arbejde mig op igennem feltet. Jeg kører i mål som nummer 4, efter en god battle med Kim Sørensen om 3. pladsen. I heat 2 lavede jeg igen en forfærdelig start og kunne så begynde at arbejde for det igen. Jeg får kørt mig op som nummer 4 igen, hvilket betød at jeg kunne tage den samlede 3. plads på dagen. Det er mit første podie i A-klassen og det er virkelig vigtigt for mig at få krydset af. Det er altid dejligt når det hårde arbejde begynder at betale sig. Jeg har et super godt team bag mig og det har også en kæmpe betydning for at resultaterne er så meget bedre i år. Inden DM i Næstved skal jeg helt sikkert have kørt lidt hårdbane og jeg bliver nok nødt til at have kigget lidt på de starter der ..."


Foto: Klaus Rasmussen

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page