Mudderfest i SLC - AMA SX


Tredje omgang AMA Supercross i Salt Lake City, blev en våd en af slagsen. Alligevel blev der dog gået til stålet, og vi nærmer os så småt afslutningen på sæsonen, nu med fire afdelinger igen.


Alle finaler skulle blive tilgængelige her: https://www.offroadvideos.org/category/ama-supercross/2020-ama-supercross/


Højdepunkter her: https://www.youtube.com/user/SupercrossLive/videos


(Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultatet.)


450 Class

Der skete lidt i den store klasse, lige op til tredje afdeling i Salt Lake City. Ken Roczen meldte ud, at han havde problemer med at trække vejret, på grund af astma og den høje elevation, og at det var skyld i at han har haft problemer de første afdelinger, imens Adam Cianciarulo meldte at han misser resten af sæsonen på grund af skade, lige inden gårsdagens race skulle til at starte. En der dog trives i højderne, er Eli Tomac, og ET ligner en der stormer imod mesterskabet. Efter en solid duel med Cooper Webb, tog #3 nemlig sejren i går, imens Jason Anderson sluttede podiet af efter de to. Zach Osborne og Malcolm Stewart sluttede top 5 af. Ken Roczen sluttede som nummer 10, og skal nu til at kigge sig over skulderen efter Webb i den samlede stilling. (Justin Hill blev nummer 15 i finalen, til trods for det solide mudderbad på billedet.)


Resultat, Salt Lake City 3:

1. Eli Tomac - Kawasaki

2. Cooper Webb - KTM

3. Jason Anderson - Husqvarna

4. Zach Osborne - Husqvarna

5. Malcolm Stewart - Honda

6. Dean Wilson - Husqvarna

7. Justin Brayton - Honda

8. Martin Davalos - KTM

9. Justin Barcia - Yamaha

10. Ken Roczen - Honda


Samlet:

1. Eli Tomac

2. Ken Roczen

3. Cooper Webb


250 East Class

Der skete også ting udenfor banen i den lille klasse, inden aftenen gik i gang. Jeremy Martin meldte nemlig ud, at han ville sidde over de sidste afdelinger af det østlige mesterskab, da han ellers ville blive tvunget op i 450-klassen. Han valgte at være hudløst ærlig, og sige at han ikke ville op i 450, fordi han ikke kunne få et fabrikssæde der. Derfor ville han hellere blive i 250. Det blev modtaget med stærke, og blandede, reaktioner over hele linjen. På banen var det dog helt lige imellem Chase Sexton og Shane McElrath i tabellen, inden aftenen gik i gang. Og med kun få runder igen, var sejren derfor uhyggeligt vigtig - og den stak Sexton af med, efter ellers at have været hensat til at spille andenviolin de første afdelinger i SLC. McElrath måtte nøjes med andenpladsen, imens Colt Nichols blev sidste mand på podiet.


Resultat, Salt Lake City 3:

1. Chase Sexton - Honda

2. Shane McElrath - Yamaha

3. Colt Nichols - Yamaha

4. Piece Brown - KTM

5. Kyle Peters - Honda

6. Jalek Swoll - Husqvarna

7. Chris Blose - Honda

8. Enzo Lopes - Yamaha

9. Jace Owen - Honda

10. John Short - Honda


Samlet:

1. Chase Sexton

2. Shane McElrath

3. Garrett Marchbanks


Find alle resultater her: https://results.amasupercross.com/


Næste afdeling er allerede på onsdag!


Foto: VitalMX/GuyB

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.