MX-Index'/Motocast PulpMX-Fantasy - Leg 12!


Så blev det mandag igen, og som den karriere i VM du sagtens kunne have fået, hvis ikke det havde været for den pokkers knæskade, så er weekenden væk - OG vi skal have styr på stillingen i MX-Index' og Motocasts store PulpMX Fantasy-konkurrence! For nu hvor der kun resterer fem afdelinger af det amerikanske mesterskab i supercross, så spidser tingene til! Både på banen, og iblandt sofa-krigerne i vor liga! Vi tager lige et kig på stillingen, efter lørdagens showdown i Arlington!


Vegetaren holder nemlig fortsat stand i front, hvor der er blevet lagt afstand ned til [UPASSENDENAVN]. Samtidig er Gunnerkr ny mand i top 3, hvor han vipper Norskov90 ned på fjerdepladsen. Danking gør det onde ved Motocasts mestermager, og kæmper sig ind i top 5. Bliver den afsluttende duel om pladserne i top 5 ond og led? Vi tror det!


Ellers er der intet nyt i top 10 - altså bortset fra Skriverkarlen selv, der efter en hæderlig placering som nummer 72 efter første afdeling, nu endelig er oppe i top 10. Masser af hotdogs og en usvigelig tro på Mageløse Max og hans gule ganger er nøglen der. Hvordan skal det ikke ende? (I tragedie, men det tager vi når vi kommer dertil.)


Du kan finde alle resultater fra lørdag aften i Arlington her: https://results.amasupercross.com/


Næste afdeling er om tre uger, så der er rigeligt tid til at overveje, hvad du gjorde forkert i lørdags! Vi skal nok minde dig om at sætte hold, så du ikke skal give en omgang franske hotdogs, når du støder til dine makkere på banen!


Og glem nu ikke hvad vi kæmper om, børnlille:

Og lækre præmier fra:


Untitled-1.png
fxr.jpg
Facebook Nyheder

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.