MX-Index'/Motocast PulpMX-Fantasy - Leg 6!


3 gange Indianapolis er overstået, og hvor efterlader det tabellen, i årets allerede mest intense og alvorlige strid, nemlig MX-Index' og Motocasts store PulpMX Fantasy-konkurrence? Det efterlader tabellen et sted inde på internettet, hvor vi har taget et kig på den her, inden vi bevæger os til Orlando på lørdag! Intet er sikkert og alt er stadig på spil! Hæder! Ære! Selvforståelse! Meget få udenforståendes anerkendelse! Hele møllen!


Norskov90 erobrede førstepladsen i sidste runde, og bliver der efter lørdagens løjer i Indianapolis. Det kan umuligt være godt for hans ego, men glimrende for hans del af den tårnhøje ambition, der uden tvivl gennemsyrer alle vores spillere, over udsigten til at vinde måske den mest labre t-shirt i kongeriget. Vegetar følger dog stadig lige efter, som følge af en stabil proteinfattig indsats de sidste par runder, imens [upassendenavn] rykker op i top 3, efter en elevatortur op og ned igennem top 10.


Ellers ligner top 10 sig selv, med undtagelse af bastiank98, der rykker indenfor, for første gang - anslået ud fra hukommelsen.


Motocasts mikrofonmaestro holder sig også fortsat til i top 5, imens Skriverkarlen selv, for første gang rykker ind i billedet. Han startede udenfor top 50, og nærmer sig nu noget der ligner noget. Ulig når han faktisk kører cross, hvor han holder sig stabilt bagerst i feltet, indtil DNF-muren efter de to første omgange.


Anyway, der er stadig mange der banker på og vil være med, hvordan skal det ikke ende, når vi kommer til Orlando?


Du kan finde alle resultater fra i lørdags i Indianapolis her: https://results.amasupercross.com/


Husk at næste afdeling er på lørdag, så sørg for at få sat dit hold, så du kan holde dig inde i varmen om dit livs måske vigtigste og mest prestigefyldte titel!

Husk nu hvad vi kæmper om, børnlille:

Og lækre præmier herfra:


Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.