top of page

MX-Index'/Motocast PulpMX-Fantasy - Leg 7!


Så fik vi taget hul på løjerne i Orlando, og selvom der var lovet pladderræs, så hele menageriet var nænsomt pakket væk i kælenthvide presenninger, så endte spændingen og dramaet med at være i top! Akkurat som det var tilfældet i Motocasts og MX-Index' gigantiske PulpMX Fantasy-konkurrence. Så hvem trak sig sejrrigt ud af moradset i Florida, og hvem skal allerede nu begynde at brygge på et comeback af bibelske dimensioner? Vi tager et kig på stillingen!


For der er en ny mand i front! Vegetar har holdt sig til i toppen over de seneste mange runder, og i et vaklende øjeblik fra de øvrige konkurrenter, har holdet nu erobret historiens absolut vigtigste trone. Hvor længe kommer det til at vare?


De sidste to runders bedste, Norskov90, er blev degraderet til andenpladsen, imens [UPASSENDENAVN] holder sig inde i top 3.


Gunnerkr rykker igen fremad, og så begynder Stefan Kjer Olsens holdt også at nærme sig top 5 igen. Måske er SKO prof-pensionist, men dælme' han kan spå om supercross!


Motocasts mikrofon-maestro holder sig stadig til i top 5, efter flere solide stimer. Samtidig har Skriverkarlen besluttet sig for at gøre sig god, her som sæsonen bygger sig op! Desværre havde Bobby Piazza ikke helt de samme tårnhøje ambitioner, her i lørdags ...


Jeg kommer igen! Sgu!


Der er i hvert fald stadig spænding over hele linjen! Husk nu at vi også finder en præmie til den spiller der har det højeste antal point på en enkelt runde til slut - så du kan stadig nå at være med, selv hvis du først starter nu! Go!


Du kan finde alle resultater fra i lørdags i Orlando her: https://results.amasupercross.com/


Husk at næste afdeling er på lørdag - igen i Orlando - så sørg for at få sat dit hold, så du kan holde dig inde i varmen om dit livs måske vigtigste og mest prestigefyldte titel! Det bliver ekstra spændende, da vi skal have 250 West-klassen i action for første gang! Hvem kommer bedst i gang der?


Husk nu hvad vi kæmper om, børnlille:

Og lækre præmier herfra:


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page