top of page

MX-Index Julekalender - Hvor blev de af? - Christian Schøler


Hvor blev de af? MX-Index sætter i december fokus på nogle af dem der har forladt toppen af dansk motocross det seneste årti +/-. Vi har taget en snak med dem om grunden til at de forlod motocross, og du kan derfor se frem til en masse interview, som nedtælling til jul!


I dag har vi snakket med Christian Schøler, der for et lille årti siden, var en af de hurtigste vi havde herhjemme i MX2 - især når det kom til at køre i sand. Han lavede flere top 3-placeringer i A-DM, indtil han en dag var væk. Hvorfor stoppede han, og hvad husker han selv bedst fra sin tid på banen? Vi fik en snak med ham!


Christian Schøler: "Jeg har da opnået nogle gode resultater i den tid jeg nåede at køre. Selvfølgelig har der både været gode og dårlige dage til A-DM. Jeg husker specielt engang til A-DM i Hjørring, hvor jeg blev samlet 2'er på dagen. Det var det fedeste ræs jeg har kørt og virkelig en stor oplevelse, men jeg har mange gode minder fra de mange andre løb jeg har kørt. Jeg stoppede med at køre, fordi jeg blev far til en dejlig for snart seks år siden, og da hun fylder størstedelen af mit liv, så må man jo prioritere. Og der kommer hun altså først. Så jeg tror egentlig bare at min datter, og kone, og det at have hus og den slags, fylder mere for mig en crossen gør. Dermed dog ikke sagt at jeg ikke savner det.


Siden jeg stoppede med at køre cross, har jeg fokuseret rigtig meget på min lille familie. Jeg er blevet gift med moren til min datter, og vi har købt sammen, i Henne hvor jeg selv er opvokset. Derudover fylder arbejdet selvfølgelig også en stor del af mit liv. Jeg arbejder på en gård tæt på hvor vi bor. Det betyder selvfølgelig at jeg er en del væk hjemmefra, men jeg har heldigvis en god kone, der klarer det hele. Drømmen om at køre cross igen er der helt sikkert, men det er ikke den samme drøm som for 10 år siden. Jeg drømmer ikke om store titler og flotte pokaler, men bare om at komme i gang på hyggeplan for fællesskabets skyld. Om jeg kommer det må tiden vise, lige nu fokuserer jeg på familien og på mit arbejde."

Foto: MX-Index Pics

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page