top of page

MX-Index Julekalender - Hvor blev de af? - Michel Jørgensen


Hvor blev de af? MX-Index sætter i december fokus på nogle af dem der har forladt toppen af dansk motocross det seneste årti +/-. Vi har taget en snak med dem om grunden til at de forlod motocross, og du kan derfor se frem til en masse interview, som nedtælling til jul!


I dag har vi snakket med Michel Jørgensen, der nåede en hel masse ting, og var blandt et af de mest lysende talenter, der prøvede sig af på mange scener, inden han forsvandt fra rampelyset. Her er hvad Michel selv fortæller om sig karriere, og hvad han laver i dag.


Michel Jørgensen: "Jeg nåede at blive dansk mester to gange i de små klasser, og så fik jeg en andenplads i 85, efter Glen Meier, og en tredjeplads i B-MX2. Jeg nåede også en sejr i hold DM, samt en bronzemedalje ved hold DM, med de store drenge. Jeg nåede desuden at køre en del løb i udlandet, hvor jeg virkelig fik prøvet mig selv af. Det var helt forrygende, og noget jeg aldrig vil glemme! Nogle af de bedste minder kommer fra løb som ADAC, MX Master Kids og Honda 150 EM-serien - Hvor jeg i nogle af tilfældene både fik scoret point og medaljer.


Jeg stoppede i 2016 efter min sæson i B-MX2, hvor jeg pådrog mig en skulderskade, som satte mig ud af spillet til at køre om guldet. Jeg stoppede af den simple årsag, at jeg ikke kunne finde penge nok til at køre på det niveau jeg gerne ville. Siden da har jeg færdiggjort min gymnasiale uddannelse og haft forskelligt arbejde. Nu er jeg sergent i Hæren, og har min daglige gang i Aalborg. Hvis jeg skulle på banen igen, ville det udelukkende være for at have det sjovt. En gammel 250 to-takter og lidt solskin. Så kunne det meget vel ske! Men ikke noget yderligere."

Foto: Steffen Schollbach / www.pixel-cross.com

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page