top of page

MX-Index Julekalender - Hvor blev de af? - Steffan Schøler


Hvor blev de af? MX-Index sætter i december fokus på nogle af dem der har forladt toppen af dansk motocross det seneste årti +/-. Vi har taget en snak med dem om grunden til at de forlod motocross, og du kan derfor se frem til en masse interview, som nedtælling til jul!


I dag har vi snakket med Steffan Schøler, der var en del af toppen i dansk motocross i mange år, inden han droslede voldsomt ned for det hele, på grund af lykkelige omstændigheder. Hvad laver han nu? Og kører han egentlig stadig en lille smule?


Steffan Schøler: "Jamen, hvad jeg opnåede var vel et par top placeringer i B-klassen, og så var det lidt en rutsjebanetur i A-klassen, med lidt blandede resultater. Jeg har vundet supercross i Kiel et par gange. Men på en motocrossbane blev det ikke til det store, da en rygskade satte en stopper for det hele i 2014, da jeg endelig havde fået knækket noget af koden til at få rigtig fart på. Men jeg opnåede vel at få lov til at køre på et godt team og at kunne blande mig hvor det gik stærkt, og at MX-Index stadig ved hvem jeg er! Så lidt indtryk har jeg vel gjort på sporten. Jeg er egentlig aldrig rigtig stoppet. Man stopper aldrig, hvis det er noget man rigtig brænder for og elsker. Jeg forsøgte i de næste år efter skaden, at finde tilbage til min 2014-fart og form, men det blev aldrig helt det samme. Men jeg kører stadig så meget som jeg nu kan finde tid til.

Siden da har jeg taget mig en indkøber/logistik-uddannelse, og arbejder i et stort plastikfirma, hvilket jeg er rigtig glad for. Og så er jeg blevet far til en lille dreng så det går der rigtig meget god tid med. Jeg drømmer ikke om et comeback på den rigtige comeback-måde, da jeg som sagt aldrig rigtigt er stoppet. Men måske/måske-ikke, om 5-6 år, når knægten er blevet stor nok, at der kommer et comeback på en anden måde!"

Topfoto: Assassin Pics / Andreas Ebbesen

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page