top of page

MX-Index'/Motocast PulpMX-Fantasy - Leg 8!


Der var mega-mayhem i Orlando i lørdags, og det har uden tvivl ramt flere af spillerne i MX-Index' og Motocasts absurd intense PulpMX Fantasy-liga, som en sidevognsfælg svunget durk i tindingen. Hvem kom bedst igennem dramaet, hvem gættede på de rigtige karle i første omgang 250-West i år, og hvem er stadig på vej i mål? Her er et kig på stillingen, efter ottende omgang AMA Supercross!


Norskov90 rykker forbi Vegetaren i toppen af tabellen, men tingene er stadig uhyre tætte. Samtidig er [UPASSENDENAVN] også godt inde i varmen, imens Gunnerkr lige så langsomt kommer snigende bagfra, som en kulfiberhaj på jagt efter pokaler og billig champagne!


Ellers ligner top 10 fortsat den vi har set i de andre runder, hvor der dog stadig bliver skiftet en del plads i det små! Det betyder at vores spillere ligger tæt hele vejen ned igennem, og at det kun er marginaler, overblik og godt gammeldags svineheld, der afgør hvem der ligger hvor!


Motocasts artikulationsartist er stadig oppe i top 5, imens Skriverkarlen presser endnu mere på for at klemme sig ind i top 10. De 0 point jeg fik i første runde bider stadig, men på et eller andet tidspunkt, så giver de Suzukier jeg tager hver gang, pote. Vent og se, rollinger.


Værd at bemærke er det også, at Kaduuz Racings teamchef nu er med på topskuddet. Sætter han slutspurten ind? Eller lægger han bare billet ind på de præmier fra sin nye MX Store, som han selv har sat på højkant?


Spændingen vil ingen ende tage!


Du kan finde alle resultater fra i lørdags i Orlando her: https://results.amasupercross.com/


Husk at næste afdeling først er om små 14 dage, når vi skal til Daytona - så sørg for at få sat dit hold, så du kan holde dig inde i varmen om dit livs måske vigtigste og mest prestigefyldte titel!


Husk nu hvad vi kæmper om, børnlille:

Og lækre præmier herfra:


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page