Nicklas Haagensen ser frem mod 2023!


Nicklas Haagensen fik ikke det år og det titel-forsvar han havde håbet på i MX2-klassen. Farten var der uden tvivl, men heldet havde han ikke. Han er dog stadig ved godt mod, og vi fik en snak med ham om sæsonen - og hvad sæson 2023 kommer til at bringe!


Nicklas Haagensen: "Min sæson 2022 har været med lidt op- og nedture. Jeg startede sæsonen ud med nogle gode resultater, og efter det har det egentlig gået lidt ned ad bakke med uheld og skader. Jeg har døjet meget med mit knæ og har haft forstuvet begge ankler. Jeg har derfor ikke fået kørt og trænet det jeg gerne ville. Jeg føler egentlig stadigvæk jeg har farten, men jeg har bare ikke fået kørt det jeg gerne vil. Men det endte med en 5. plads i den samlede DM-stilling, hvilket jeg egentlig synes er fint nok, når man er udgået af tre heat.


I sæson 2023 skal jeg køre for team Miljø Experten - Per Meldgaard, som jeg har gjort i et par år efterhånden. Det er jeg rigtig, rigtig glad for. Han er en stor hjælp. Min forventning til næste år ved jeg ikke så meget om endnu, da jeg er lidt i tvivl om hvad der skal ske her over vinteren. Men selvfølgelig håber jeg på noget godt race og en masse gode stunder. Jeg ved dog ikke endnu om det bliver i MX1 eller MX2 jeg tørner ud. Det bliver i hvert fald stadig på en KTM!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder