top of page

- Noget i støbeskeen


Det er ved at være et par år siden Thomas Rasksen trak stikket fra A-klassen og motocross på højeste plan herhjemme, men i år har han været på banerne igen, nemlig i Classic, hvor det blev til et dansk mesterskab i EVO 125cc-klassen. Vi tog derfor en lille snak med ham om hvordan det kom i stand, at han skulle tørne ud igen, om hvad han har lavet siden han stoppede, og ikke mindst, om der er udsigter til et comeback!


Thomas Rasksen: "Siden jeg stoppede på højt plan, er jeg blevet far igen til en dreng som nu er 8 måneder. Så rigtig meget af min tid er gået med familie, Vestsjællands Microcrossklub, arbejde, og så selvfølgelig min datter Clara, som selv får kørt. Ja, hvorfor endte jeg i classic cross. Der er en gut som har hjulpet mig meget med affjedring igennem årene. Han havde en TM125 fra 90’ stående og syntes det kunne være sjovt, hvis jeg blev dansk mester på den. Og på den måde, så kunne jeg bare se en måde at nyde at køre race igen, uden den helt store kondi- og køretræning. Jeg håber dog at få lidt mere tid til selv at få kørt næste år. Jeg har en halv aftale med Benjamin Strate, om at vi skulle køre lidt Young Boys sammen. Men det helt store comeback kommer ikke. Det er sådan en slags, “been there, done that”, for mig i A-rækken. Meeeeen, en sjov en at slutte på, er at der faktisk er en maskine i støbeskeen til næste sæson. En TM 250cc 2-takt fra Jegstrupcross. Og går det godt på den, så skal jeg nok forsøge mig til en, eller to, afdelinger af DM A!"


Foto: Per Thorbjørn Schjødt / www.pers-photo.com

Comentários


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page