top of page

Ny kører til Kaduuz Racing!


Vinteren er så småt på vej, men blikket er allerede på sæson 2021! Og det bliver med en ny mand under dugen, at Kaduuz Racing går næste sæson i møde. Mads Rasmussen vender nemlig tilbage til motocross på topplan i Danmark, efter at have været væk i nogle år, og han er mere end klar til at svinge benet over sin RM-Z250.

Mads Rasmussen: ”Jeg er startet igen, efter at jeg er blevet færdig med uddannelse, og jeg er kommet mig over min skulderskade. Skulderskaden, jeg pådrog mig tilbage i 2017, var nemlig værre end først antaget. Men nok om skader! Jeg har fundet glæden ved cross igen og det er langt det vigtigste. Jeg har det sidste år gjort lidt for at få formen tilbage igen, og føler jeg er på rette vej. Mine ambitioner for mit comeback er, at have det sjovt og køre en stabil sæson. Hvis jeg kan køre en stabil sæson, så skal placeringerne nok komme. Jeg glæder mig helt sikkert til at holde bag en bom igen. Det er jo 3 år siden jeg sidst har været der. Jeg vil derfor gerne sige stor tak til Kaduuz Racing for at være ved min side. Og også stor tak til vognmand Gert Svith.”

Nu skal der trænes over vinteren, så der kan lyde gule glam over terrænet, når 2021 forhåbentlig disker op med en noget mere normal sæson, end vi har haft glæden af i år.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page