top of page

Ny kører til Kaduuz Racing

Mike Andersen bliver ny mand i gult, når sæson 2021 skydes i gang, og vi glæder os allerede. Mike har ved flere lejligheder vist, at han er et stort talent, og det skal han nu give prøver på, på sin nye Suzuki RM-Z250! Mike Andersen: "Min plan er at bruge vinteren 2020/2021 på at føle mig tilpas på Suzukien og generelt bare få kørt mange timer hjem på den. Og så ellers få passet min fysiske træning, så jeg er klar til race. I 2021 vil jeg være bag bommen til SM, DM, i B MX2 og ellers bare få racet hvad der kunne dukke op. Ambitionen er at yde mit bedste og ellers bare at suge erfaring til mig, mod de store drenge. Så 2021 er et år jeg vil bruge på at optimere mig på RM-Z250’eren. Og ellers er jeg bare spændt på at storme ud for Kaduuz Racing på det gule l

Mikeyn!"

تعليقات


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page