top of page

Nyt dansk team komplet!


Vi hørte fra Marcus "Bobbi" Pedersen for et par uger siden, at han stiller til start for det nye Fastlane Racing Team. Et team der nu er komplet - med et spændende fynsk-baseret line-up! Vi har snakket med Christian Brigsted fra Fastlane MX Decals, der afslører line-up og visioner!


Christian Brigsted: "Vi har jo på et års tid bygget hele brandet op omkring Fastlane MX Decals. Vi har investeret i det bedste udstyr markedet har at byde på. Og nu er det på tide vi kommer ud og bliver set.


Derfor har vi startet Fastlane Racing Team, hvor vi blandt andet har fået nogle af de store talenter landet har at byde på i folden, men da vi er for alle, så har vi naturligvis også nogle med i alle klasser og på alle niveauer.


Vi har lavet aftale med Leatt, Egdal Auto, Xrace.dk, LZ køreskole, samt MA Service Center, som alle støtter op om vores kørere i næste sæson.


Vi har i 65cc Oliver Mathisen fra Broby.

I 85cc har fået Storm Askbo med ombord, som også skal prøve kræfter med udlandet næste år i bla. ADAC MX Masters.


I C-klassen på både 125 og 450, har vi Kasper Mølgaard, ligeledes fra Broby. I C på 450, har vi Dennis Beukel også fra Broby.

I C har vi ligeledes Kathrine Juhl, som også deltager i dameklassen og ladies cup i Tyskland, samt en afdeling af EM.


I A-MX2 har vi så Marcus "Bobbi", som går efter en top 5 i DM, samt at prøve sig af til ADAC MX Masters.


Og så har vi lige fået Willads Gordon på 65cc, der også skal køre i udlandet, samt bLU cRU, og prøve kræfter med et par løb i 85-klassen.

Og sidst, men ikke mindst, har vi storebror Emil Gordon på sin 125’er i junior-klassen. Han skal også prøve kræfter med A-klassen, og se om han kan kvale ind i MX2.


I BOXEN til Herning Supercross kører både Willads og Bobbi for os, og så har vi en 3. kører i støbeskeen til BOXEN også, men det løfter vi sløret for når vi nærmer os. Vi vil også være at finde med en stor stand i BOXEN, samt i ryttergården rundt om på banerne næste år!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page