Nyvang bliver orange


Når Mikkel Nyvang er tilbage efter sin skade, så bliver det på KTM for Westside Racing. Vi fik en status fra ham, ovenpå farveskiftet, hvor han også fortæller lidt om dit skadesforløb!


Mikkel Nyvang: "Jeg glæder mig rigtig meget til at starte op med at køre igen. Men det jeg glæder mig allermest til er, at starte op på min nye KTM SX-F 250! Er super glad for at kunne fortsætte mit samarbejde med Nikolaj Grinderslev og samtidig starte samarbejde med resten af Westside Racing teamet.


Jeg blev jo opereret i skulderen for cirka 8 uger siden og er nu nået til at jeg kan løfte min arm/skulder til 90 grader uden hjælp eller støtte. Så der er lidt vej endnu, men jeg er allerede begyndt på kondicykel i garagen og er målrettet på at komme tilbage igen omkring April 2021.


Planen er at starte stille op igen og så må vi se sidst på sæsonen, om det bliver til et par løb, hvis jeg føler mig klar!


En stor tak skal også lyde til min far og mor, samt alle mine trofaste sponsorere som støtter mig hele vejen!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder