top of page

Oliver Olsen kørte sig på podiet


Da DM-feltet gæstede Hedeland i søndags, så endte det som en rigtig god dag for Oliver Olsen. Han kørte sig nemlig til en tredjeplads på dagen, og vi fik ham derfor til at sætte lidt ord på, inden han skal i ilden til EM i Oss på lørdag.


Oliver Olsen: "DM på Hedeland var en succes! Banen havde fået godt med vand i ugen op til, så den var en smule våd i kvalen, men endte med at være over al forventning! I kvalen ender jeg som 4'er, hvilket var et meget godt udgangspunkt for heatene.


I første heat er jeg faktisk fint med ud over bommen, men pludseligt kommer der en 2-smoker flyvende fra venstre, som jeg lige blev nødt til at undvige. Jeg kommer hurtigt igang med at køre godt, og får lavet en masse fede overhalinger og ender heatet som 4’er.

I andet heat får jeg en okay start og presser på fra første omgang. Jeg kommer op og får kontakt med de forreste, og jeg havde en fed fight med dem! Jeg ender heatet som 3’er, hvilket gav mig en samlet 3. plads på dagen. Jeg er derfor positiv og ser frem mod denne weekend hvor der er EM i Oss i Holland!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page