top of page

Oliver Olsen tilbage i orange


Efter et år på Kawasaki, sluttede Oliver Olsen sæsonen af tilbage på en KTM, og det bliver han ved med i 2022, hvor han er tilbage hos Westside Racing. Vi fik en status fra ham, ovenpå den beslutning.


Oliver Olsen: "Efter et noget rodet 2021, med maskinskader og så videre, og så videre, er tiden kommet til at få orden på det hele igen. Som de fleste har bemærket kørte jeg de sidste løb i sæsonen på orange kværn, og det forsætter jeg med i '22. Jeg føler mig hjemme på KTM’en og det er jeg rigtig glad for! Jeg skal køre for Westside Racing, hvor jeg vil være at finde i MX2 igen i år! 2022 bliver lidt som de foregående år og det glæder jeg mig til. Jeg forsætter med at køre A-DM og det tyske mesterskab ADAC MX Masters. Det bliver med fokus på ADAC, og derfor har jeg desværre ikke mulighed for at køre fuld DM-serie, da nogle er løbene er lagt samme dato ... knap så smart, men sådan er det desværre. Jeg er startet på vintertræningen og det føles rigtig lækkert at være igang igen efter en lille pause. Køretimerne på crosseren er desværre lidt begrænsede grundet det danske vejr, så der ryger nogle timer afsted på kondicyklen istedet - og så må vi se om der bliver tid til en tur eller to, til udlandet! Og så vil jeg lige benytte lejligheden til at sige tak til hele Kærsgaard Motorservice for at have hjulpet mig igennem 2021, og tak til Westside Racing, Peter Meyer A/S og Lambæk A/S for igen at stå bag mig i 2022!"


Foto: Klaus Rasmussen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page