Oscar skal på erfarings-jagt


I efteråret bragte vi et langt interview med Oscar Etin Hartvigsen, der var en af de bedste Danmark havde da han kørte 65cc, men som siden forsvandt, og så altså for alvor gjorde comeback i 2020. Nu er Oscar så tilmeldt A-DM i Hanherred på søndag, og da ambitionerne og drømmene da vi snakkede med ham sidst ikke fejlede noget, så blev vi nødt til lige at få en status fra ham igen, inden hans første A-løb.


Oscar Etin Hartvigsen: "Min off-season er gået godt, men den har været til den lidt korte side, eftersom jeg tilbage i december blev opereret for armpump i begge mine underarme. Jeg blev dog klar til uge 7, hvor min far og jeg drog af sted til Red Sand i Spanien, for lige at komme stille og roligt i gang igen. Vi kunne jo ikke kører herhjemme. Udover Red Sand, så har jeg kørt et par enkelte gange herhjemme, og her i sidste uge var jeg i Lommel. I år skal jeg køre fuldt A-DM i MX1, hvor mine mål er at holde mig skadesfri, samt at samle en masse erfaring. Jeg håber og stiler selvfølgelig altid efter nogle gode placeringer, men det er som sagt ikke hovedmålet for i år. Banerne i år ligger efter min mening godt til mig. Jeg har dog ikke prøvet kræfter med Hjørring og Morsø endnu, men det skal jeg nok komme til i løbet af de kommende uger. Størstedelen af banerne i år er sandbaner, hvilket passer mig helt fint, da sand er mit foretrukne underlag. Dog kan jeg også rigtigt godt lide de to hårdbaner på Sjælland. Årets første afdeling på Han Herred ligger vel egentlig også meget godt til mig. Det er ikke min yndlingsbane på kalenderen, men jeg synes stadigvæk at det er en sjov og udfordrende bane. Alt i alt glæder jeg mig bare til at komme bag bommen igen, og prøve kræfter med de store drenge."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder