top of page

- På mange måder en god weekend


Mikkel Haarup følte han kunne have fået mere ud af weekenden i Uddevalla, men på den anden side så var det også en lettet dansker, der var i stand til at kæmpe i fuld længde i begge heat denne gang, og få en fornuftig femteplads med sig fra Glimminge Motorstadion. Samtidig rykkede han op på den samlede sjetteplads i klassementet, og har ikke helt opgivet tanken om den samlede top 5. Her er hvad det danske es havde at sige, efter løjerne i Sverige.


Mikkel Haarup: "Det var på mange måder en god weekend vi havde, med mange positive ting. Det var rart at kunne køre race og føle mig tilpas på cyklen. Der er et par ting jeg ville ønske jeg havde gjort anderledes i heatene, men det vigtigste er at jeg aldrig gav op. Jeg sluttede som 5'er, men jeg føler at jeg havde mere i mig. Et par fejl holdt mig fra bedre resultater, men jeg formåede at blive på hjulene. Jeg blev lidt frustreret til tider, fordi jeg følte jeg havde farten til mere, men det er ikke nemt at overhale i Uddevalla og jeg blev fanget bag andre kørere. Men vi er tilbage efter et par svære GP'er, og har lukket lidt af hullet op til den samlede femteplads i tabellen, så nu skal vi bare blive ved igennem de sidste tre GP'er!"


Foto: Kawasaki

Commentaires


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page