top of page

- På rette vej

Der var både godt og mindre gode ting at tage med fra GP'et i Spanien i den forgangne weekend for Malou Jakobsen, der trods bøvl med banen, bragede en fantastisk start i andet heat, og rykkede frem i det samlede klassement. Vi fik lige Malou til at tale os igennem weekendens begivenheder.


Malou Jakobsen: "3. afdeling af WMX er kørt, og det var en af de weekender hvor jeg desværre ikke helt kunne få det til at hænge sammen. Jeg havde aldrig kørt på banen før. Banen var ny for os alle, men jeg følte mig ikke rigtig tilpas på den og det gjorde desværre til at det var svært for mig at få mine heat til at hænge sammen. 1. heat var egentlig ok - dårlig start, hvor jeg er nede omkring 15. pladsen. Jeg får hurtigt kæmpet mig op på en stabil 9. plads, men grundet en omgangskører som ikke rigtig kunne beslutte sig på allersidste omgang, så vælter jeg og må tage til takke med en 10. Plads.


I 2. heat, fik jeg så endelig den start jeg har drømt om og arbejdet benhårdt for - det var super dejligt at prøve at være med i VM-toppen og være placeret som nummer 5 fra start. Det giver mig troen på at jeg er på rette vej, men stivhed i kroppen og manglende rytme udfordrede mig, og jeg måtte igen tage til takke med en 10. plads, hvilket også blev den samlede placering for weekenden. Det var fantastisk at få lov til at snuse til toppen - i toppen er der bestemt ikke plads til utilpashed eller manglende flow - men læringen fra denne weekend er at jeg godt kan lege med i toppen, og det har jeg bevist overfor mig selv nu! Nu gælder det så bare om at blive deroppe. Efter den her weekend rykkede jeg op i mesterskabet på en 9. plads. Weekenden har kun gjort mig endnu mere motiveret, til at blive ved med at kæmpe, og det mest fantastiske er at jeg har så mange gode sponsorer som støtter mig på min rejse. Tusind tak for jeres tillid og støtte!"


Foto: Niklas Hampinen

Kommentare


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page