Point og hårde kår i Letland


Der var tre danskere i aktion i dag, da anden MXGP-afdeling i Letland blev skudt i gang. Og der var både point til de tre, men desværre også plads til mere dansk malurt i bægeret.


I EMX250-klassen var Bastian Bøgh Damm og Glen Meier til start. Bastian kom til Letland i lørdags som spydspids i serien, men danskeren kæmper stadig med det hele, efter den skade han pådrog sig i Ludwigslust for ikke så lang tid siden. Super ærgerligt for danskeren, der ellers lignende manden at slå i årets EM. Men at sådan en dansk karl er gjort af noget specielt, fik vi endnu engang bevis på i dag. I hvert fald markerede Bastian sig i toppen, især i andet heat, og lad os håbe at det lover bedring til på lørdag, hvor endnu en afdeling køres! Glen Meier fik også point i dag, da han hev en plads som nummer 13 hjem i andet heat. Sejren gik til franske Thibault Benistant, der indtil videre har vundet alle heat i Letland.


I lørdagens EMXOpen-klasse, var Mads Sjøholm flyvende, indtil han desværre væltede og forstuvede hånden. Derfor blev hans dag i dag, præget af en hånd der skreg i smerte hele vejen. Alligevel fik han point i begge heat, og kom fra dagen som nummer 14. Sejren gik til Karel Kutsar fra Estland.


Du kan finde alle dagens resultater her: https://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx


Husk at se med, live og gratis, på Dplay i morgen, når VM-klasserne kører!


Foto: WZ Racing

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.