top of page

Pokaler på hylden


Et par af de Engine & Suspension støttede kørere var i aktion i den forgangne weekend og der kom pokaler med hjem på hylden.


Victor Withen går ikke ned på kondi og han er aldrig bleg for at kaste sig ud i de hårde opgaver. Derfor var det også helt naturligt for ham at køre løb både lørdag og søndag, når nu kalenderen gav mulighed for det.


Oliver Dam var også med begge dage, og leverede god fart, men løb også lidt tør for energi til sidst.


Lørdag var det DAM på Aars der skulle køres og Victor gjorde hvad han skulle - han kørte en 1. Plads hjem i B MX1 klassen.


Oliver Dam var også virkeligt tæt på podiet med hans 4. Plads på dagen.


Søndag var det MX Nord cup på Uhre banen, og her gentog Victor succesen med en 1. Plads i B MX1.


I B MX2 viste Oliver Dam også virkelig god fart og specielt hans 3. Plads i første heat viste den fremgang han har gennemgået. I andet heat løb han lidt tør for kræfter på en meget hullet Uhre bane, og 6. Pladsen gav en samlet 5. plads på dagen.


Ksawery Krysztoforski var i Slovakiet for at køre EM 65cc og han er med videre til EM-semifinalen, der køres i Axel, Holland.


Stefan Bech tog en tur mere i DM-A cirkusset.og kørte sin RGS Suzuki Schneider racer til en samlet MX1 8. plads i det tunge Hjørring sand.


I Letland var der igen tur i den for Mikkel Haarup og han bar Engine & Suspension logoet over målstregen til en samlet 7. Plads, så han nu indtager 11. Pladsen i VM MX2 stillingen.

Commentaires


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page