Rasmus Johansen melder klar - Kaduuz Racing


Den første afdeling af årets DM i motocross er kun et par dage væk, og Rasmus Johansen er klar til kamp i Esbjerg på søndag i MX1-klassen. Der har været meget ventetid, men nu ser det ud til at mesterskabet endelig bliver skudt i gang. Det er tre afdelinger det drejer sig om, og Rasmus er klar til at forsvare de gule farver i landets fornemmeste klasse.


Rasmus Johansen: "Jeg har ikke de store forventninger til mig selv, men jeg føler at det går fint med min kørsel, selvom det ikke bliver til helt så mange timer på Suzukien som jeg plejer. Men jeg har prøvet at få kørt hvad der har været muligt det sidste stykke tid, efter vi fik af vide vi skulle køre DM. Jeg har fået trænet sådan rimeligt ved siden af, så jeg håber jeg kan ligge omkring hvor jeg gjorde sidste år, så er jeg tilfreds.


Det bliver et lidt underligt DM, især her til den første afdeling, hvor der kun må være en hjælper til per kører. Det bliver lidt mærkeligt, når der ikke er den stemning som der plejer at være til DM. Men jeg håber der bliver åbnet lidt op til de næste afdelinger, så jeg også kan få min lille familie med!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder