top of page

Rasmus Pedersen starter forfra


Rasmus Pedersen kæmpede sidste år med en skade, og har i det hele taget haft nogle sæsoner med modgang. Det tager han nu konsekvensen af. Han rykker tilbage til Danmark, efter nogle år med base i Tyskland hos WZ Racing, og går efter at genfinde sig selv på ny. Vi fik en snak med ham om hvad 2022 kommer til at byde på, og hvad der ligger til grund for beslutningen.


Rasmus Pedersen: "I 2022 kommer jeg hjem og bor, og jeg kommer derfor til at køre det hele herhjemme fra. Indtil videre kører jeg bare for mig selv, og planlægger sæsonen som den kommer. De sidste 2 år har været nogle hårde år, med forskellige ting og sager, så jeg tænker at det har været den rigtige beslutning at starte lidt på ny herhjemme igen. For jeg ved hvad jeg kan og jeg føler at jeg godt ville kunne nå det niveau, ved at bo hjemme også. Så jeg håber det bliver en fed sæson, hvor jeg kommer lidt mere tilbage til mig selv og så skal det nok blive rigtig fedt. Jeg vil stadig både køre ADAC MX Masters og udvalgte EM-afdelinger, så det er det træningen er baseret på nu!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page