top of page

Resultater fra Dutch Masters

Første afdeling af Dutch Masters blev kørt i dag i Harfsen, med danskere i tre ud af fire klasser. Der var blandet held til de danskere kørere, med det bedste resultat til Jakob Frandsen i 125cc, med en 12. plads. Desværre klarede Oscar Thorius ikke skærene videre til de pointgivende heat. Jacob Bloch nappede otte point i 85cc, mens Lukas Vissing sluttede lige efter ham, og Bertram Thorius og Casey Karstrøm også kæmpede bravt. Victor Kleemann åbnede sin sæson i 250-klassen, men danskeren manglede lige det sidste held. Det samme gjaldt desværre for Magnus Gregersen.


Et væld af VM-stjerner brugte afdelingen i sandet, som forberedelse til næste weekends VM i Riola Sardo. Jeffrey Herlings ligner en der er klar, da The Bullet vandt begge heat i 500-klassen i fin stil og tog sejren. Romain Febvre tog andenpladsen på dagen, mens Calvin Vlaanderen - sidste års mester og vinder af GP'et på Sardinien - tog tredjepladsen.


I 250-klassen var Rick Elzinga imponerende, selvom han måtte overlade sejren til Kay de Wolf, efter at de to var sluttet á point, og henvist Roan van de Moosdijk til tredjepladsen. Vi glæder os allerede til GP'et på søndag!


Se alle resultaterne fra dagens Dutch Masters her: https://speedhive.mylaps.com/Events/2132717

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page