top of page

Så er sæsonen i gang!Det første pokalløb udendørs er altid en herlig ting. Det indikerer for alvor sæsonens komme, og i dag betød det, at en god håndfuld kørere havde taget turen til Korskro, hvor der blev kørt Vinterturnering for alle pengene. Det er samtidig er kærkommen lejlighed til at få set talenter og en del af A-feltet an, inden DM for alvor starter op. Og det blev heller ingen undtagelse i dag. Her er et par notitser vi gjorde os, ud fra dagens resultater!


Nicolai Skovbjerg bliver dødbringende i år. Selvom han var på 250'eren, så dominerede han A-klassen, og holdt sammen med det vi så i Lierop, kunne det godt blive rigtig stort for ham i år. Og PS: Få så lige ordnet så han også kan debutere i VM i år, folk-med-penge-i-overskud.


Jakob Kjær Nielsen skal gøre Glen Meier selvskab til de VM-afdelinger Glen skal køre. Så nemt er det. RGS Suzuki Schneider Racing ligner et uhyre stærkt mandskab i forhold til årets DM! Glen og Jakob er en særdeles potent duo.


Jakob Frandsen viste fint tempo, og vi glæder os virkelig til at se hvor han kommer til at ligge henne i EMX250-feltet. OG i VM, når han kommer til den debut!


Damerne gav den også gas. Malou Jakobsen holdt Sara Andersen bag sig i første heat, men Sara kørte et brag af et andet heat. Skal Danmark have succes i WMX i år? Selvfølgelig skal vi da det! Vi er fødte optimister på den front!


Rasmus Pedersen vil stadig fremad, til trods for den uheldige skæbne for Filten Racing. Det bliver spændende at se hvem der samler ham op, for det fortjener han.


Når man så på selskabet, var det også tydeligt at se at Oscar Brix har rykket sig over vinteren. Hvilke kvantespring kan han tage i VM? Vi glæder os så meget til at følge den udvikling.


OOOOOOOOOOOG tre gule i top 5. *Wink wink*Du finder alle resultaterne fra dagen her, så du kan gøre dine egne konklusioner: https://speedhive.mylaps.com/Events/2532255Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page