Søren glæder sig til 7 afdelinger af DM


Ligesom de fleste andre i dansk motocross, så venter Søren Rasmussen på at sæsonen skal gå i gang, og at der skal blive lempet for restriktionerne. Indtil da ser han bare frem imod den sæson der venter. Vi har fået en status fra ham på hvad der skal ske i 2021, hvad han tænker om de lange DM-kalender, og om hvordan tingenes tilstand er lige nu.


Søren Rasmussen: "Altså, der er vel næsten ikke så meget andet at sige, end at det ikke er nemt for tiden i denne situation! Jeg har i år et samarbejde med selvfølgelig Kajs MC, som jeg har haft et godt samarbejde med i mange år efterhånden, og så med Henning Kristensen som træner, så de skal selvfølgelig have et kæmpe tak! Jeg får ikke kørt så meget - faktisk slet ikke - da vi ikke må køre nogen steder for tiden, så det er ikke nemt at blive en god crosskører! Det er en meget ærgerlig start på året, hvor vi vist alle havde håbet det corona ville gå over. Sådan blev det ikke, men vi må bare krydse finger for at der bliver lidt at komme i gang med, måske til sommer! Indtil videre ser jeg bare fremad. Jeg bliver så Yamaha. Så det bliver igen på en blå, som nu er blevet sort, jeg skal tørne ud til DM. Jeg synes modellen med 7 afdelinger er lækkert. Det søgte vi meget sidste år, så det glæder jeg mig til!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder