top of page

Sam Korneliussen på pallen i Svebølle


DM 2022 begyndte over al forventning for Sam Korneliussen, da serien blev sparket i gang i Svebølle i søndags. Til slut endte han nemlig med pokal, og gav sig selv et fremragende udgangspunkt for resten af DM-sæsonen. Vi bad ham lige tale os igennem dagen.


Sam Korneliussen: "Jeg havde en super dag på Svebølle! Jeg havde ikke de store forventninger til dagen, eftersom jeg kun havde kørt der en enkelt gang, siden jeg kørte 85cc. Så dagen gik 100x bedre end jeg havde forventet.


I tidstræning følte jeg mig godt tilpas og ender med at få sat hurtigste tid.


I 1. heat tager jeg starten og døjer lidt med at komme ind i rytmen, men jeg får kørt et fint heat og ender som 4’er.


I 2. Heat kommer jeg igen godt fra start som 2’er og finder en bedre rytme og ender som 3’er.


Samlet 3'er på dagen og i den samlede stilling, så jeg er super tilfreds med dagen! Derudover er det første podieplads for mig til DM i “kongeklassen,” så det er jo også lidt specielt. Nu glæder jeg mig til sandet i Korskro!"


Foto: Klaus Rasmussen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page