top of page

Sam op i den samlede top 5 i Hjørring


Sam Korneliussen var godt kørende i Hjørring i torsdags, med en andenplads i kvalifikationen, og to gode heat, der sendte ham op i den samlede top 5 i MX1-klassen. Vi fik en status fra ham ovenpå anden afdeling af DM!


Sam Korneliussen: "Jeg havde en super god dag i Hjørring, hvor jeg startede med at kunne sætte andenhurtigste tid i kvalen, på en ret så svær og tung bane. I første heat kommer jeg ikke rigtig med i starten og runder mål som nummer 10, men får mig kørt ind i et super godt flow og kunne køre mig op på 4. pladsen, ikke langt fra 3. pladsen. I andet heat kom jeg godt med fra start som 5’er, men jeg måtte en tur i jorden på 2. omgang. Derfra mistede jeg et par placeringer, og havde svært ved at komme ind i rytmen igen, og sluttede på 5. pladsen. Det gav mig en samlet 5. plads på dagen og i den samlede DM stilling, hvilket er super fedt. Nu er det på med arbejdshandskerne igen, og så ser jeg frem til næste afdeling i Randers. Jeg vil gerne sige tak for dem der støtter op, uden dem var det ikke muligt. EasyMX, OneOOne print, ALMK - Aalborg motor klub, Vrooam, FWF airfilter, Airmousse, MXC.de, Sas racing, Fog Cross center, ORS suspension, samt min familie og kæreste."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page