Sara kom fra Mantova med syvendepladsen


En VM-afdeling med skadet knæ, lyder aldrig som nogen god cocktail, men Sara Andersen formåede alligevel at redde sig igennem årets første WMX i Mantova, og det endda med en samlet syvendeplads da det hele var slut. Vi fik lige en status fra hende ovenpå weekenden.


Sara Andersen: "Jeg var meget i tvivl om hvad jeg kunne forvente resultatmæssigt denne weekend, da jeg som sagt har voldsomme problemer med mit knæ. Jeg formåede at køre og gennemføre det hele, dog har det helt sikkert ikke set kønt ud, da det næsten var umuligt for mig at rejse mig, hvis ikke det var i luften, så det resulterede i at jeg sad ned næsten hele banen rundt. Og gearskift, dem minimerede jeg også så meget som muligt. Jeg prøvede at passe på mit knæ, lade vær med at tage nogen chancer og bare få kørt nogle sikre heat hjem. Jeg synes det lykkedes meget godt trods min skade. Jeg kom dårligt fra start i første heat, som cirka femtesidst i andet sving, og kørte mig op på en 9. plads, hvilket jeg var godt tilfreds med, da banen var svær at overhale på, fordi der de fleste steder kun var 1 hurtigt spor. I andet heat kom jeg cirka 5'er fra start, men jeg faldt nogle placeringer ned - dog fik jeg taget et par af dem tilbage til sidst og endte som nummer 7. Lige nu ligger jeg altså 7’er i VM, med bare 10 point til 3. pladsen. Havde du spurgt mig hjemmefra, havde jeg været lykkelig for en top 10 under omstændighederne, så at jeg endte hvor jeg gjorde, er jeg meget stolt af. Nu skal mit knæ have lidt ro og forhåbentlig bliver det ikke et lige så stort problem til de resterende 5 afdelinger."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder