top of page

Sara tog endnu en gang SM-guld


Imens der blev kørt VM i Faenza, så blev der i Sverige også kørt SM-finale i Vissefjärda i den netop forgangne weekend, og her var der stærk dansk tilstedeværelse - endnu engang - i dameklassen. Den forsvarende mester, Sara Andersen, var nemlig ude på at gøre svendestykket efter, og selvom der var lidt problemer på vejen, så endte mesterskabet igen på danske hænder. Vi fik en status fra Sara ovenpå weekenden, hvor hun også snakker lidt om, hvordan sæsonen pludselig er blevet så anderledes.


Sara Andersen: "I lørdags kørte jeg anden, og sidste, afdeling af det svenske mesterskab i Vissefjärda. Første afdeling var på Uddevalla, hvor jeg vandt begge heat, og dermed havde en føring på 6 point, inden første heat i Vissefjärda. Normalt plejer jeg at tage starten og føre hele heatet, men på den her bane er der asfalt på starten, og det gav et helt andet resultat. Jeg kom dårligst fra start og var nok omkring nummer 10 i første sving. Jeg fik dog hurtigt kørt mig op på en tredjeplads, inden jeg på anden omgang vælter udover et spidshop. Jeg slår først hele brystkassen ned i styret, bliver smidt af og lander på ryggen. Jeg havde derfor slået mig over hele kroppen, men det værste var brystkassen, da det gav mig lidt vejrtrækningsproblemer. Jeg endte på en tredjeplads, hvilket jeg var tilfreds med, da jeg ellers troede jeg havde smidt det hele væk, lige efter mit styrt. Til andet heat havde jeg det ikke meget bedre, men jeg kom alligevel 2’er fra start, og var hurtigt oppe på førstepladsen, hvor jeg lå ret længe, indtil jeg blev overhalet af Sandra og dermed endte på en andenplads. Igen kørte jeg for mesterskabet, da jeg havde mange smerter, så jeg var tilfreds med placeringen, da det var nok til at jeg vandt samlet for andet år i træk. I år har været meget anderledes og jeg havde mange mål og planer for denne sæson, som er blevet ødelagt af både min skade, men også pandemien. Det svenske mesterskab er det eneste som var en plan inden sæsonen og som faktisk lykkedes, så det betyder meget for mig. Næste weekend gælder det, det danske mesterskab, som er blevet et nyt mål efter alle ændringerne!"


Foto: S&K MX Foto

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page