top of page

- Sikke en weekend!

Mikkel Haarup havde igen en god weekend i Letland, når man kigger på danskerens tempo, men desværre så var han også på det forkerte sted på de forkerte tidspunkter i begge heat. Han fik dog reddet det fornuftigt og sluttede som 7'er samlet. Her er hvordan han oplevede det.


Mikkel Haarup: "Sikke en weekend! Den startede virkelig godt med en femteplads i kvalheatet, og det gav mig en god plads på bommen til weekendens heat. I første heat ramte jeg desværre en anden kører og styrtede, så jeg måtte starte fra sidstepladsen. Jeg kæmpede alt hvad jeg kunne, og jeg fik kæmpet mig tilbage til syvendepladsen, mens jeg følte mig godt tilpas på cyklen. Jeg håbede på at have den samme følelse i andet heat, men selvom jeg fik en god start, så var jeg en smule off pace og mistede et par placeringer. Da jeg fik arbejdet mig ind i det og begyndte at tage nogle placeringer tilbage, ramte jeg desværre en andens baghjul og styrtede. Derefter formåede jeg at komme op og tage et par placeringer mere, slutte som 6'er og blive 7'er samlet på dagen. Jeg tror at hvis jeg kan formå at eliminere og finpudse et par ting til de næste afdelinger, så er jeg tilbage i kampen om podiet."


Foto: Ray Archer

Komentar


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page