top of page

Skovbjerg fornuftigt fra start

Danske Nicolai Skovbjerg går en stor og spændende sæson i møde, hvor han går målrettet efter resultater i EMX125-klassen. Danskeren er tilknyttet italienske JK Racing Yamaha, og da det åbne italienske mesterskab i går blev skudt i gang, var han derfor at finde på startbommen. Det blev til et fornuftigt resultat, og vi fik et par ord fra Nicolai om hvordan dagen forløb.


Nicolai Skovbjerg: "I går var mit første løb med JK Racing Team. Det var et fornuftigt og positivt løb, som ikke betød det store, udover at jeg kunne bruge det til at se, hvor jeg var henne i feltet og hvad der skal arbejdes på! Jeg kvalede' som nummer 7 i min gruppe, på en bundfrossen bane, som heldigvis blev meget bedre til heatene. I begge heat kom jeg fra start blandt de sidste 5, hvilket gjorde det svært at levere nogen gode resultater. Jeg blev henholdsvis nummer 15 og 12 i heatene, og 15'er i den samlede. Jeg tager alt det positive med, som jeg kan, og så ved jeg hvad der skal arbejdes på inden næste weekend på Arco di Trento."


Foto: JK Racing Yamaha

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page