top of page

Skovbjerg med storform i Lierop


At Nicolai Skovbjerg har farten til at blande sig i toppen af EMX250-serien tror jeg ikke nogen har tvivlet på, og da han til det internationale sæsonstarts-løb i Lierop søndag også fik starterne med sig, så beviste han at han kan sænke selv flere af dem der skal ud og køre VM. Desværre kostede en lille fejl i første heat en top 3, men alligevel endte den talentfulde dansker i den samlede top 5, i en 250-klasse, der var propfuld af EM- og VM-kørere.


Nicolai Skovbjerg: "Rigtig fornuftig weekend til mit første løb i 2024. Starterne var en klar forbedring og farten var også fin. Jeg stressede lidt de første par omgange, men en fed følelse at være med i starterne igen! Jeg lavede en mega dum fejl i første heat, som gjorde jeg sluttede som 5'er istedet for 3'er. Jeg væltede i ALLERSIDSTE sving på sidste omgang ... Så en femteplads og en syvendeplads blev det til og jeg er tilfreds. Nu går turen hjemad hvor jeg lige tager en slapper, så jeg er maks klar til sæsonen. Til sidst vil jeg gerne give en stor tak til alle der gør det muligt for mig - jeg er meget taknemlig."

Comentários


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page