Skovbjerg satser på fuldt EM!


Den internationale sæson nærmer sig med hastige skridt, og i dag er der kun en enkelt måned til at MXGP - og sammen med det, flere EM-klasser - sparkes i gang i England. En af dem der ser frem til det, er unge Nicolai Skovbjerg, der satser på en god international sæson, som han selv fortæller lidt mere om her.


Nicolai Skovbjerg: "I år starter det rigtig hårdt ud, med at jeg skal køre EMX125 i England d. 20 februar, hvor jeg så derefter satser på at køre en fuld EM-sæson, ADAC MX Masters, B-DM, og så selvfølgelig bLU cRU Cup, som er et fantastisk arrangement. Det hele kommer til at foregå på den helt nye og opdaterede YZ125, endnu engang for Wozniak MX Racing Team, som jeg er rigtig glad for at være hos. Jeg har siden min skade sidste år, haft kridtet løbeskoene, og kørt det der var muligt. Derudover har jeg lige haft 10 dage i Spanien, hvor jeg fik trillet nogle timer. Ambitionen i år til EM bliver at kvale' ind, og til ADAC MX Masters ligger ambitionen på at slutte i top 10, når sæsonen er slut. Til DM går jeg efter en podieplacering. Til slut vil jeg godt sige et stort tak til alle dem der støtter mig og tror på mig, det er jeg super taknemmelig for."


Foto: Klaus Rasmussen

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder