top of page

- Skuffet over min kørsel

Sara Andersen kørte en syvendeplads hjem i Schweiz i weekenden, og rykkede frem i den samlede stilling, men det danske es var dog stadig skuffet over sig selv, da vi snakkede med hende løjerne i Frauenfeld.


Sara Andersen: "Anden afdeling i Schweiz var et lille step i den rigtige retning, dog er jeg stadig meget skuffet over min kørsel. Jeg havde svært ved at finde flow på banen hele weekenden. Jeg var egentlig godt med i første heat, men ramte frigear i et af de dybe spor og måtte ned og ligge. Jeg endte på en 7. plads. I andet heat skiftede jeg cykel lige inden starten, da mit forreste tandhjul knækkede helt af på vores sigting lap. Der er heldigvis ikke den store forskel på cyklerne, men der vil altid være lidt forskel. Jeg er aldrig særlig god de første omgange, men det gjorde det bestemt ikke bedre og jeg mistede nogle placeringer. Igen blev jeg nr. 7. Jeg rykkede 2 placeringer op i mesterskabet og ligger nu 8’er."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page