top of page

STAFF BLOG: Ansøgning til job som presserådgivere i Kulturministeriet


Det kom os for øre, at Kulturministeren søger en presserådgiver, og da vi her på MX-Index altid er klar til at give samfundet en hjælpende hånd, så sendte vi da en rask ansøgning til søde Joy!

-

Hejsa!


Vi er en flok friske fyre, der til daglig bruger det meste af vores tid, på at gå op i sport, og da – ja, vi ved det kan lyde helt sindssygt – sport faktisk er at betragte som en slags kultur, så tænkte vi at vi ville smide vores navne i hatten til jobbet som presserådgivere i jeres hule!


Først skal vi måske lige afklare hvad det der ”sport” egentlig er, så ingen i Kulturministeriet taber slipset, over alle de mange fremmede termer. Sport er en aktivitet, hvor der indgår en form for konkurrenceelement. Sport udøves under fastsatte regler, således at der kan konkurreres enten individuelt eller holdmæssigt imod modstandere.


What?! Kan nogen bruge deres tid på noget sådant? Det sagde de da ikke om på RUC? Nej, det ved vi, men prøv at lege med. Visse folk mener at sport faktisk fremmer sammenholdet, ånden og i sidste ende sundheden for både børn og voksne.


(Det skal måske lige nævnes her, at vores hjerter især brænder for motorsport, men INDEN I sender Lea Wermelin ud for at tude på os, så behøver I slet ikke gå så langt. Vi er i forvejen jaget vildt af alt og alle, for steder at være, så dem der ikke har andre steder at gå hen, snart stjæler knallerter inde på Christiansborg, for at kunne køre bare lidt om kap. Alle vinder! Yay!)


Det virker som om ministeren i forvejen har 100 % fat i alle kulturministeriers ubetinget VIGTIGSTE opgave, med at holde tilsyn over hvor mange mænd, kvinder, muldyr, spejdere, venstrehåndede, søpølser og adelige der sidder i bestyrelsen i de lokale klubber i dansk høvdingebold-forening, så vi kunne måske med fordel sætte ind og rådgive på alle de andre områder?


I kan lige få vores første råd til at tække pressen, ganske gratis:

1. Lad som om I faktisk bekymrer jer om kultur, sport, teater og kunst.

2. Bliv ved med det.


Så skulle der vist være lagt op til en god forfremmelse allerede! Måske til en slags embedsmandsposition! Vi tænker nemlig at starte med en god gammeldaws’ gang buksevand til alle der vil have fjernet konkurrenceelementet fra breddeidrætten – især for børn. Senere påtænker vi benhårdt at gå i gang med at få omdannet et par ækle golfbaner til motorbaner i stedet. Det vil øjeblikkeligt højne folkemoralen. Vi er slet ikke i tvivl. Vi har set at det virker for fodbolden at have folk og venner de rigtige steder, så den mulighed agter vi at give andre sportsgrene også.


PS: Hvis vi kommer til at arbejde for jer, må vi så røre ved Mette, når vi ser hende, selvom vi kun er pøbel?


---


Så skulle den sidde lige i skabet. Nu venter vi bare på indkaldelsen til samtale.Opmerkingen


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page