top of page

Stolpe ud for danskerne i Trentino!


Danskerne viste storform og fart, men desværre var marginalerne ikke helt på deres side, da første GP i Arco di Trento blev kørt i dag.


MXGP

Thomas Kjer Olsen var on fire i første heat. Så nemt kan det siges. TKO holdt fast i femtepladsen indtil næstsidste omgang, hvor han desværre bremsede i stå, og måtte nøjes med en syvendeplads. Men det var fantastisk at få syn for, hvad TKO egentlig kan gøre med en god start. Starten i andet heat blev et mareridt. Jeremy Seewer startede en kædereaktion i første sving, der sendte Brian Bogers ud i TKO, der endte nederst i stort startstyrt. Thomas kom heldigvis op igen, og kunne køre over målstregen som nummer 16, efter endnu et styrt. Det gav en placering som nummer 11 på dagen, men det lover godt for GP'et på onsdag! Sejren gik til Jeffrey Herlings, der satte streg under, at han er manden med momentum lige nu. Glenn Coldenhoff tog andenpladsen, foran Tim Gajser.


Thomas Kjer Olsen: "Heldigvis er jeg okay efter det kæmpe styrt i starten af andet heat. Virkelig en skam at det lige skulle ske, efter et så godt første heat. Jeg fik en rigtig god start i første heat, der endte med at være et af mine bedste i MXGP-klassen indtil videre, da jeg lå på femtepladsen næsten hele heatet. Desværre, så kostede en lille fejl mig to placeringer, men alt i alt er jeg tilfreds med det heat, da jeg lavede overhalinger og var i stand til at presse på hele vejen til slutningen. Jeg tog et rimelig hårdt hit i styrtet i andet heat og jeg startede ud langt efter alle de andre. Jeg kom igen op til 16. pladsen, hvilket ikke var fantastisk, men jeg følte mig godt tilpas på cyklen og selvtilliden var hvor den skulle være, så jeg glæder mig til at køre her igen om et par dage!"


Resultat, GP Trentino 1:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Glenn Coldenhoff - Yamaha

3. Tim Gajser - Honda

4. Romain Febvre - Kawasaki

5. Jeremy Seewer - Yamaha

6. Mathys Boisrame - Kawasaki

7. Paul Jonass - Gasgas

8. Tom Koch - KTM

9. Benoit Paturel - Honda

10. Ben Watson - Yamaha

11. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna


Samlet:

1. Jeffrey Herlings - 555p

2. Romain Febvre - 531

3. Tim Gajser - 528

10. Thomas Kjer Olsen - 239


MX2

Igen var Mikkel Haarup på pletten med en god kvalifikation, men desværre var starterne igen imod danskeren, der måtte kæmpe sig op igennem feltet i begge heat. Han kæmpede samtidig med et par småfejl, der rakte til en plads som nummer 13 på dagen. Glen Meier kørte et blændende første heat, der gav en plads som nummer 16, og en placering som nummer 18 i årets sidste GP for Glen. Bastian Bøgh Damm kørte igen med højt tempo, men kæmpede med at holde cyklen på hjulene, og det gjorde desværre at der var 0 point til Bastian i dag. Vi håber på mere held til ham på onsdag, da han helt tydeligt har farten. Sejren gik til Tom Vialle, der henviste Jago Geerts til andenpladsen, imens Ruben Fernandez var tilbage på podiet med en tredjeplads.


Resultat, GP Trentino 1:

1. Tim Vialle - KTM

2. Jago Geerts - Yamaha

3. Ruben Fernandez - Honda

4. Jed Beaton - Husqvarna

5. Isak Gifting - Gasgas

6. Kay de Wolf - Husqvarna

7. Rene Hofer - KTM

8. Maxime Renaux - Yamaha

9. Stephen Rubini - Honda

10. Tom Guyon - KTM

13. Mikkel Haarup - Kawasaki

18. Glen Meier - KTM

31. Bastian Bøgh Damm - KTM


Samlet:

1. Maxime Renaux - 563p

2. Jago Geerts - 471

3. Tom Vialle - 467

12. Mikkel Haarup - 225

20. Bastian Bøgh Damm - 97

23. Glen Meier - 31


Du kan finde alle resultater fra dagen her: https://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx


Husk at du kan gense alle heat on-demand, gratis, på discovery+!


Næste GP er allerede på onsdag, samme sted!


Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder
bottom of page