- Svært at beskrive følelsen


Mikkel Haarup satte ild til alt og alle under gårsdagens GP i Argentina, og blev belønnet med en fuldt fortjent podieplads til slut. Og det var da derfor også en tilfreds dansker, der gjorde status efterfølgende, hvor han også indrømmer at han går efter endnu mere!


Mikkel Haarup: "Allerede lørdag kunne jeg mærke at jeg havde et godt flow på banen, og som i weekenderne før, så forbedrede jeg mig for hver session. Efter fjerdepladsen i kvalheatet kunne jeg godt se at farten var der til et potentielt podie, men jeg gjorde hvad jeg kunne for ikke at regne med noget, og i stedet pressede jeg bare alt hvad jeg kunne. Jeg lavede en del gode overhalinger i begge heat, selvom jeg gjorde det lidt svært for mig selv i første heat, ved at skride ud mens jeg lå på femtepladsen, så jeg blev nødt til at komme tilbage fra 12. pladsen op til fjerdepladsen over stregen. Jeg genvandt kræfterne godt imellem de to heat, og jeg kunne presse igennem hele andet heat også. Jeg er virkelig glad for hvordan det gik, ikke kun for mig selv, men for hele teamet og alle omkring mig. Det her var en holdpræstation, og vi er kun lige gået i gang! Det var godt at være tilbage på podiet. Det er svært at beskrive følelsen. Du arbejder så hårdt for det og jeg forsøgte bare at nyde hvert sekund deroppe, men i morgen er der en ny dag, og vi bliver ved at arbejde. Jeg kan se at jeg har endnu mere at give og jeg vil være lige deroppe med de andre i front, hver gang."

Foto: Kawasaki

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
fxr.jpg
Facebook Nyheder