top of page

- Synes jeg havde mere i mig


bLU cRU-finalen i Ernée markerede det sidste løb i Frederik Stampes første år på 125'eren, hvor det er blevet til en masse løb, både i ind- og udland. Frederik viste fint tempo på banen i det franske, men alligevel er han ikke helt tilfreds med resultatet. Vi fik et par ord fra ham om weekenden, og om den 11. plads han endte med at stå tilbage med.


Frederik Stampe: "Jeg er netop kommet hjem fra 2023 bLU cRU Superfinale i Ernée i Frankrig, der blev afholdt i forbindelse med MX of Nations. Det er tredje gang jeg er med til en bLU cRU Superfinale, idet jeg var med på 65cc i Assen i Holland og på 85cc i Mantova i Italien. Det er en fantastisk oplevelse hver gang, men med 102.000 tilskuere i Ernée var den her weekend helt vanvittig! Mit egen weekend rent sportsligt kunne have været bedre. Jeg starter egentlig godt ud med en 5. plads i fri træning. Jeg føler jeg har fart til mere, men får det ikke rigtig sat sammen i kvalen' og ender på en 15. plads. I heatet får jeg en dårlig start som 16'er, og ender med at hænge fast i det tempo som kørerne omkring mig har. Jeg ender lidt heldigt på 11. pladsen, idet der er en del kørere der styrter eller udgår af andre årsager. Jeg kom på podiet i de to Superfinaler jeg har deltaget i før, og selvom jeg godt vidste at det nok ikke liiiige ville komme til at ske i år, i en meget stærk 125cc-klasse, så er jeg alligevel lidt ærgerlig over resultatet. Jeg synes jeg havde mere i mig, men det blev ikke lige i denne omgang. Med løbet i Frankrig har jeg nu kørt mit sidste løb i min rookie-sæson på 125cc. Jeg regner med at tage to år mere i klassen, så jeg har lidt tid til at få mere fart i cyklen. Den skal i hvert fald have en på hatten til næste års bLU cRU Superfinale! Til sidst vil gerne sige tusind tak til Yamaha for at give os unge kørere en så fantastisk mulighed og oplevelse. Det er altså bare noget helt unikt, og det er jeg super taknemmelig for."


Foto: Alexander Svendsen

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page