top of page

- Synes selv jeg kørte rigtig godt


Sara Andersen var igen med hvor det skete til VM i Frankrig, på en bane der især om lørdagen, krævede ekstra meget af kørerne. Og det var en dansker der var tilfreds med sin kørsel, som gjorde status efterfølgende, skønt hun stadig jagter og vil have mere.


Sara Andersen: "Det blev til endnu en 7. plads i Frankrig. I første heat var det ren overlevelse nogle steder på banen. Jeg havde svært ved at finde en god rytme, men jeg fik alligevel kørt mig op på 7. pladsen fra omkring en 12. plads til at starte med. I andet heat var banen rigtig fin, så det var et plus. Jeg fik igen ikke den bedste start, men jeg synes selv jeg kørte rigtig godt - det var åbenbart bare ikke hurtigt nok til en bedre placering end i første heat, og jeg sluttede som 7'er i heatet og på dagen. Jeg havde det i det mindste sjovt i andet heat og jeg forbliver 7’er i den samlede stilling - og er nu kun 2 point efter 6. pladsen."


Foto: Infront Moto Racing 2023 @ M. Zanzani

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page