Tang i grønt i 2021!


Det er ikke kun i VM at kørerne skifter rundt imellem teams, til den kommende sæson 2021. Det gør de også i Danmark, og en af dem der får nye farver til næste år, er Mathias Tang. Han skifter nemlig til Kawasaki, hvor han skal køre for Kærsgaard Motorservice i MX2 til A-DM, og vi fik et par ord fra ham, ovenpå det nye eventyr i grønt - og den nye KX250.


Mathias Tang: "Jamen, jeg var egentlig bare blevet overtalt til at prøve en [Kawasaki] for sjovs skyld, for at se hvad jeg ville synes om den nye model 250’er de er kommet med, og det tog mig cirka 2 sving, og så fik jeg smidt den godt sidelæns på første hop og der var min beslutning næsten taget. Jeg var yderst imponeret over hvor tæt den lå på KTM'ens motorkraft, og hvor godt den så samtidig styrer! Så det var egentlig ikke nogen svær beslutning at lave skiftet. Samtidig får jeg et godt team i ryggen med Kærsgaard Motorservice bag mig, og jeg får samtidig nogle gode teamkammerater, som jeg kan rigtig godt med."


Foto: Kærsgaard Motorservice

Untitled-1.png

© 2013 MX-IndeX - A part of #591 Arts.